"Yeni Yıla Merhaba" - Son Dakika
Güncel

"Yeni Yıla Merhaba"

Nilüfer Kadın Korosu'nun Gold Majesty Otel'de düzenlediği "Yeni Yıla Merhaba" çayı oldukça keyifli geçti.

22.12.2014 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu'nun yararına konserler verdiği kadın kuruluşları ile medyadan temsilcilerin de ağırlandığı "Yeni Yıla Merhaba" organizasyonu, Gold Majesty Otel'de gerçekleştirildi. Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki Kadın Korosu'nun verdiği mini konserle eğlence doruğa çıkarken, koristlerden oluşan dans grubu da gösteri yaptı.

Şef Dr. Aysel Gürel yaptığı konuşmada, konserlerini kadın ve eğitim kuruluşlarının sosyal sorumluluk projelerine destek amacıyla veren koronun 105 kişilik dev kadrosuyla Türkiye'de ilk ve tek olduğuna dikkat çekerek, "Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'in koromuza yakın ilgi ve desteğiyle, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Etkinliklerimize katılan konuklarımızın beğenileri bizi çok mutlu ediyor. Çalışmalarımızı buradan aldığımız şevkle, çok yoğun sürdürüyoruz" dedi.

Etkinliğe katılanlar pasta kesildikten sonra, sembolik dilek ağacına bundan sonraki konserlerde seslendirilmesini istedikleri şarkılarla ilgili dileklerini asarken, etkinliğe katılanlar arasında Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Aysel Okumuş, Pınar Göz ve Gizem Elmas da hazır bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise koro ekibine ve etkinliğe katılan tüm misafirlere karanfil göndererek yeni yılı kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yeni Yıla Merhaba' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement