"Yeni Yıla Merhaba" yemeğinde ünlü isimler buluştu. - Son Dakika
Magazin

"Yeni Yıla Merhaba" yemeğinde ünlü isimler buluştu.

"Yeni Yıla Merhaba" yemeğinde ünlü isimler buluştu.

Ünlü astrolog Hande Kazanova'nın yanı sıra çok sayıda moda bloggerının da katıldığı akşama Alchera Koleksiyon 'un giysileri damga vurdu.

21.12.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandilli sırtlarında, İstanbul'un en güzel boğaz panoramasına sahip, yeşillikler, çiçekler, kuş cıvıltıları içinde adeta bir cennet bahçesi olan Cemile Sultan Korusu, yeni yıla girerken yine farklı ve renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Blogger dünyasının popüler isimleri 20 Aralık Salı akşamı, Cemile Sultan ve Serap Tan Oğuz'un ev sahipliğinde bir erken yılbaşı kutlaması yaptılar.

Yeşim Salkım etkinliğe kızı Gizem Salkım'la birlikte geldi. Alchera markalı giysisiyle göz kamaştıran Salkım," Cemile Sultan Korusu İstanbul'un en güzel manzarasına sahip, bu mekanı çok sevdim" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Davette, ünlü astrolog Hande Kazanova ve moda bloggerları Duygu Şenyürek, Tuğba Tunçkaya ve Sebile Ölmez gibi birçok sosyal medya fenomeni katıldı.

Serap Oğuz Tan'ın sürprizleri ve hediyeleri ile renklenen gecede, tüm konuklar ülkemiz ve sevdikleri için "çok güzel bir yıl" dileklerini paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Yeni Yıla Merhaba' yemeğinde ünlü isimler buluştu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement