Yeni Yılda İdialı Filmler Geliyor! - Son Dakika
Magazin

Yeni Yılda İdialı Filmler Geliyor!

Sinema dolu bir yılı geride bıraktık; 2013'te sinema sektöründe rekor gişelere imza atıldı.

05.01.2014 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema dolu bir yılı geride bıraktık; 2013'te sinema sektöründe rekor gişelere imza atıldı. Gösterime giren filmlerin bazıları yapımcısını mutlu etti, bazıları ise gişede hayal kırıklığı yarattı. Acısıyla tatlısıyla geçen bir sinema yılının ardından gözler, 2014'ün ilk üç ayında gösterime girecek olan filmlere çevrildi.

'RECEP İVEDİK 4' SIRADA

2014'ün ilk üç ayında gösterime girecek olan filmler, farklı türleri ile dikkat çekiyor. Bunlar arasında en çok merak edilenler ise; 'Eyyvah Eyvah 3', 'Çılgın Dersane 3', 'Recep İvedik 4', 'Şarkı Söyleyen Kadınlar' ve Gulyabani'...

'Çılgın Dersane 3': 17 Ocak'ta gösterime girecek olan komedi filmi 'Çılgın Dersane 3'; Duygu Çetinkaya ve Paşhan Yılmazel'in başrolünü oynadığı eğlenceli bir devam filmi.

'Eyyvah Eyvah 3': 31 Ocak'ta gösterime girecek olan komedi filmi 'Eyyvah Eyvah 3'; Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolünde oynadığı ve herkes tarafından ilgiyle takip edilen bir devam filmi.

'Şarkı Söyleyen Kadınlar': Reha Erdem'in 21 Şubat'ta gösterime girecek olan merakla beklenen dram filmi 'Şarkı Söyleyen Kadınlar'ın başrollerini; Binnur Kaya, Deniz Hasgüler ve Aylin Aslım paylaşıyor.

'Recep İvedik 4': Şahan Gökbakar'ın rekorlar kıran film serisinin sonuncusu 'Recep İvedik 4', 21 Şubat'ta vizyona girecek. 'Recep İvedik', bu defa 'Survivor' yarışmasına katılacak. Film, en çok merak edilen yapımlar arasında.

'Gulyabani': Orçun Benli'nin 28 Şubat'ta gösterime girecek olan filmi 'Gulyabani'; içinde hem korku, hem de komedi unsurları barındırıyor. Filmin başrollerini Deniz Uğur, Melike Öcalan ve Ceyda Ateş paylaşıyor.

LOS ANGELES'TAN ÖDÜL GELDİ!

'8 Ay'; geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta gerçekleşen NOFI Film Festivali'nden ödülle döndü. Festivalde; 'En iyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen usta oyuncu Turgay Tanülkü, ödülle ilgili sorularımı yanıtladı. Tanülkü, filmde çok ağır bir rol üstlendiğini ve böyle bir filmde rol almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Usta oyuncu; "En İyi Erkek Oyuncu' ödülü beni çok gururlandırdı" diye konuştu. Çekimleri oldukça zorlu geçen film, Ordu'nun uzak bir köyünde yaşayan işçi emeklisi 'Halit'in (Turgay Tanülkü), ölümün kol gezdiği bir bölgede askerlik yapan oğlu ile her perşembe yaptığı rutin telefon görüşmelerini konu alıyor.

Günün Repliği: 'İnsan bazen ne kadar küçüldüğünü görebilecek kadar büyük olmalıdır.' -'3: 10 Yuma Treni' (2007)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Yılda İdialı Filmler Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement