Yeni Yılda Parkta Arkadaşları ile Oynamak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılda Parkta Arkadaşları ile Oynamak İstiyor

Eskişehir'de, 7. kattan düşen ve kendisini tutan temizlik işçisi sayesinde kazayı yaralı halde atlatan Ecrin Esen'in (4) en büyük isteği bir an önce iyileşip arkadaşları ile parkta oyun oynamak.

31.12.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, 7. kattan düşen ve kendisini tutan temizlik işçisi sayesinde kazayı yaralı halde atlatan Ecrin Esen'in (4) en büyük isteği bir an önce iyileşip arkadaşları ile parkta oyun oynamak.

Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki evlerinde gazetecilere açıklamada yapan Ecrin Esen'in babası Hüsnü Esen, yeni yılın tüm insanlık alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, kızının hayatını kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz'e teşekkür etti.

Kızının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden anne Yaşar Esen ise yeni yıla umutla girdiklerini, kızı Ecrin'in tek arzusunun arkadaşları ile parkta oyun oynamak olduğunu söyledi.

Ailece yeni yıldan beklentilerinin kızlarının bir an önce iyileşip yürümesi olduğunu dile getiren anne Esen, Ecrin'in evde teyzeleri Münevver Kozan, Nurcan Geyik ve dayısı Ahmet Geyik ile mutlu olduğunu belirtti.

Ecrin ise gazetecilerin yeni yıldan beklentilerini sorması üzerine, "Parka gitmek, yürümek ve bir de arkadaşlarımla oyun oynamak" şeklinde cevaplandırdı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Yılda Parkta Arkadaşları ile Oynamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement