Yenice Myo'ya Yeni Bölüm - Son Dakika
Güncel

Yenice Myo'ya Yeni Bölüm

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Yenice Meslek Yüksekokuluna (MYO) adalet bölümü açılması Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylandı.

23.06.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Yenice Meslek Yüksekokuluna (MYO) adalet bölümü açılması Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, üniversitenin büyümesinin Çanakkale'nin büyümesi, gelişmesi anlamına geldiğini söyledi.

Çanakkale'de yürüttükleri hizmet siyasetinin şehrin marka değeri çok farklı başlıklarını bir arada düşünmelerini gerektirdiğini belirterek Turan, "Üniversitemiz bu başlıklardan birisi. ÇOMÜ, Çanakkale vizyonumuzun ön sıralarında. Evet üniversitemiz büyüyor. Kampüsüyle, donanımıyla, artan bölüm ve öğrenci sayısıyla bu büyüme ortada." dedi.

Turan, üniversitedeki öğrenci sayısının 45 bini aştığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Sadece merkez kampüs değil ilçelerimizde bulunan yüksekokulları da yakından takip ediyoruz. Yakın zamanda Çan'a açılması onaylanan İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü paylaşmıştık. Öğrenci sayısı bin 500'ün üzerine çıkan Yenicemize de müjdesini verelim. Yenice Meslek Yüksekokuluna adalet programı açılması YÖK tarafından onaylandı. Yenicemize, Çanakkalemize, üniversitemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere başta rektörümüz olmak üzere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yenice Myo'ya Yeni Bölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement