Yenice'nin Yolları Büyükşehir ile Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Yenice'nin Yolları Büyükşehir ile Güzelleşiyor

Yenice\'nin Yolları Büyükşehir ile Güzelleşiyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün Yenice bölgesinde yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına başladı.

26.07.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'ün Yenice bölgesinde yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl Yenice'de devam eden yol ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Altepe, Bursa'da ulaşım ve yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "İnegöl'ün bütün bölgelerinde yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan İnegöl merkezi ve köy yolları yapılırken, diğer taraftan da daha önce belde olan önemli yerleşim merkezlerimizden Yenice'nin yoluyla ilgili çalışmamızı yapıyoruz. Uzun zamandır talep vardı. 4 kilometre gidiş ve 4 kilometre dönüş olmak üzere 8 kilometre yolda çalışmalarımız başladı" diye konuştu.

Yenice'ye gidiş yolunun asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını kaydeden Başkan Altepe, "Yenice'den merkeze geliş yolunda da şu anda bir yandan BUSKİ hattı çekiliyor. Onun da tamamlanmasıyla dönüş yolunun asfalt kaplaması yapılacak. Yenice'nin uzun zamandır beklediği çalışmalar da gerçekleşmiş olacak" dedi.

Başkan Altepe, toplam 8 kilometrelik yolun maliyetinin 2,5 milyon TL olduğunu, yolların yenilenmesiyle bölgenin ulaşımının rahatlayacağını ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenice'nin Yolları Büyükşehir ile Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement