Yeniceli, İmza Atıp Kampa Katılacak - Son Dakika
Yerel

Yeniceli, İmza Atıp Kampa Katılacak

Yeniceli, İmza Atıp Kampa Katılacak

Geçtiğimiz sezon başında Amedspor’dan Aydınspor 1923’e transfer olan ancak sezonun ikinci yarısını Tuzlaspor’da geçiren defans oyuncusu Samet Yeniceli tekrar siyah beyazlılara imza atmak için Aydın’a geleceği ve beraberinde de kampa dahil olması bekleniyor.

12.07.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon başında Amedspor'dan Aydınspor 1923'e transfer olan ancak sezonun ikinci yarısını Tuzlaspor'da geçiren defans oyuncusu Samet Yeniceli tekrar siyah beyazlılara imza atmak için Aydın'a geleceği ve beraberinde de kampa dahil olması bekleniyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında ön anlaşma sağlanan defans oyuncusu Samet Yeniceli'nin Aydın'a imzaya geleceği ve beraberinde de kampa dahil olacağı öğrenildi. Transfer döneminde şimdilik İsa Akgöl, Tahir Babaoğlu ve son olarak da forvet oyuncusu Berat Ali Genç'i renklerine bağlayan Efe'de Samet'in transferine de kesin gözüyle bakılıyor. Efe'nin sezon sonunda anlaşma sağladığı defans oyuncusu Samet Yeniceli'nin tatilini tamamladıktan sonra önümüzdeki günlerde Aydın'a gelerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Geçen sezonun ilk yarısında Aydın ekibinde forma giyen ancak Teknik Direktör Tolga Doğantez ile yaşadığı sorundan dolayı Tuzlaspor'un yolunu tutan başarılı stoperin 17 Mayıs'ta yapılacak olan sezon açılışında takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeniceli, İmza Atıp Kampa Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement