Yeniden) American Express İstanbul Challenger'ın Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yeniden) American Express İstanbul Challenger'ın Basın Toplantısı Yapıldı

TED Yönetim Kurulu Başkanı Tınaz, American Express İstanbul Challenger'a bu yıl Türk oyuncuların katılımının çok fazla olduğunu söyledi.

13.09.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TED Yönetim Kurulu Başkanı Tınaz, American Express İstanbul Challenger'a bu yıl Türk oyuncuların katılımının çok fazla olduğunu söyledi.

Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Kulübü'nün ev sahipliğini yaptığı American Express İstanbul Challenger'da ana tablo ilk tur mücadelesi sürerken, turnuvayla ilgili basın toplantısı düzenlendi. TED Spor Kulübü'nün Tarabya'daki tesislerinde yapılan toplantıya, TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, turnuva direktörü Cem Yılmaz, turnuvanın 1 numaralı seribaşı raketi Tunuslu Malek Jaziri ile Türk tenisçilerden Barkın Yalçınkale ve Muhammet Haylaz katıldı. Tınaz, kulübün 83. yılında bu turnuvayı 68. kez düzenlemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bu sene Türk oyuncuların katılımı çok fazla. Tur atlayan isimler de var. Marsel İlhan bu yıl bir düşüş yaşadı ama bu turnuvada daha iyi bir sonuç alacağını ümit ediyoruz" dedi.

Turnuvanın 1 numaralı seribaşı tenisçisi Malek Jaziri ise İstanbul'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle herkesin Kurban Bayramı'nı kutlamak istiyorum. Uzun yıllardır düzenlenen, böylesine köklü ve önemli bir turnuvada yer aldığım için mutluyum. Umarım güzel bir turnuva olur" diye konuştu.

10 Eylül'de eleme müsabakaları ile başlayan American Express İstanbul Challenger, 18 Eylül'deki tekler finali ile sona erecek. Organizasyonda toplam 75 bin dolar ödül dağıtılacağı açıklandı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden) American Express İstanbul Challenger'ın Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement