Yeniden Düzenlenen Ormanli Gökhan Topçuol Stadı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yeniden Düzenlenen Ormanli Gökhan Topçuol Stadı Açıldı

Çatalca Ormanlı Mahallesi'nde Katsan Gıda Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi tarafından düzenlenen Gökhan Topçuol Stadı'nın açılışı yapıldı.

31.05.2014 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali Özgündüz, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel, Ormanlı Mahalle Muhtarı Mustafa Özkul ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte stadın düzenlenmesinden ötürü Katsan yöneticilerine Milletvekili Ali Özgündüz ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından plaketleri verildi. Ayrıca Gökhan Topçuol Stadı’nın açılması ile birlikte düzenlenen turnuvaya katılan takımlara da plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından konuşmalar yapıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konuşmasında, “ Mustafa Kemal Atatürk bir söz söylemiş. Gökhan Topçuol Stadı’nda da bu söz yazıyor. Spor, dostluk, barış ve kardeşliktir. Çatalca’da insanlarımız huzur içerisinde, barış içerisinde yaşamaktadır. Bu tür spor merkezlerine ihtiyacımız var. Gençlerimizin spora yönelmesi, spor yapması en büyük gayretimizidir. Stadımız gayet hoş bir şekilde düzenlenmiş. Çevre mahallelerimizin gençleri de buradan faydalanacaktır. Bu stadyumda her zaman turnuvalar düzenlenir. Umut ediyorum ki Katsan yetkilileri stadımıza tribünler de kazandıracaktır.” dedi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ardından CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali Özgündüz bir konuşma yaptı. Özgündüz konuşmasında, “İstihdam yaratan, sosyal sorumluluk projelerine katkı sunan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler işçi sınıfının yanında yer alan bir siyasi anlayışı benimsiyoruz. Ama iş sahası yaratmadan da emek olmaz, üretim olmaz. Buradan istihdam yaratan ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Katsan şirketi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından stadın yanında bulunan ve düzenlenen Gökhan Topçuol Parkı da açılış kurdelesinin kesilmesi ile açılarak Ormanlı Mahallesi halkının hizmetine sunuldu. 

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeniden Düzenlenen Ormanli Gökhan Topçuol Stadı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement