Yeniden) - İki Aylık Kızı ile Şehit Eşini Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Yeniden) - İki Aylık Kızı ile Şehit Eşini Uğurladı

Yeniden -------- SULTANAHMET'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda şehit olan bir çocuk babası polis memuru Kenan Kumaş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

07.01.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden

--------

SULTANAHMET'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda şehit olan bir çocuk babası polis memuru Kenan Kumaş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene, iki aylık kızı ile birlikte katılan Gülcan Kumaş eşini gözyaşları içinde uğurladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen törene, şehit polis memurunun eşi Gülcan ile iki aylık kızı Elif Yaren, akrabalarının yanı sıra, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, CHP İstanbul Eski İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıoosmanoğlu, askeri erkan ile emniyet mensupları katıldı. Şehidin Trabzon'da yaşayan anne ve babası törene katılmadı. Törende gözyaşlarına hakim olamayan şehit polisin eşi ve kayınvalidesi polis memurları tarafından teselli edildi. Şehidin iki aylık kızı Elif Yaren ise bir kadın polisin kucağındaydı.

TÜRK POLİSİ HAİNLERİN YAPTIKLARINI YANLARINA BIRAKMAMIŞTIR

Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, şunları söyledi:

"2009 yılında teşkilatımıza katılan, çalıştığı süre içerisinde üstün başarıyla görevini yapan iki aylık kız çocuğu babası Kenan Kumaş, dün Turizm Şube Müdürlüğümüze yapılan hain saldırı sonucu şehit olmuştur. Olay esnasında Mustafa Bulut ve Taner Şenel yaralanarak tedavi gördükleri hastanelerden taburcu olmuşlardır. Üzüntümüz, acımız büyüktür. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan şer güçler, kendilerinin korkulu rüyası huzur ve güven ortamının güvencesi Türk polisi ve Türkiye Cumhuriyeti ve milletinin bölünmez bütünlüğünü hedef almışlardır. Ancak devlet ve millet düşmanları şunu çok iyi bilmeliler ki Türk milleti ve demokrasisinin güvencesi, teminatı olan Türk polisi, devletimize saldıran hainlerin yaptıklarını hiçbir zaman yanlarına bırakmamıştır, bundan sonra da bırakmayacaktır."

Tören, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran okuduğu duanın ardından sona erdi. Okunan duaların ardından şehit polisin cenazesi eskort eşliğinde cenaze nakil aracına götürüldü. Şehit polis memurunun cenazesi yarın memleketi Trabzon'un Tonya ilçesinde toprağa verilecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden) - İki Aylık Kızı ile Şehit Eşini Uğurladı - Son Dakika


Advertisement