Yenidoğan Mahallesi Hanımlarından Başkan Bakıcı'ya Teşekkür Daveti - Son Dakika
Yerel

Yenidoğan Mahallesi Hanımlarından Başkan Bakıcı'ya Teşekkür Daveti

Yenidoğan Mahallesi Hanımlarından Başkan Bakıcı\'ya Teşekkür Daveti

Yenidoğan Mahalle sakinleri, Mahalle Konağında düzenledikleri programa Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı da davet ederek spor merkezi için teşekkür ettiler.

06.03.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenidoğan Mahalle sakinleri, Mahalle Konağında düzenledikleri programa Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı da davet ederek spor merkezi için teşekkür ettiler.

3 1 Mayıs 2014 Cumartesi günü görkemli bir açılış töreni ile Bozüyüklülerin hizmetine sunulan ve Bozüyük'ün ilk mahalle Konağı olma özelliğini taşıyan Yenidoğan Mahalle Konağı'nda programlar aktif olarak devam ediyor. Spor Salonu'nda yürütülen spor faaliyetlerinin yanı sıra Türkü Geceleri'de düzenlenen konak hanımların buluşma adresi oldu.

Çoğunluğunu Spor salonuna devam eden hanımların oluşturduğu programa Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte katıldı. Hoş sohbetlerin yapıldığı programda hanımlar Başkan'dan projelerini dinlerken kendi istek ve taleplerini de ilettiler. Ayrıca hanımlar Başkan Bakıcı'ya kendi el emekleri olan karakalem portresini hediye ettiler.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da hanımlara hitaben yaptığı konuşmasında; "Yenidoğan Mahallesi inanın yıllardır belki hizmet sıkıntısı yaşayan mahallelerin başında geldi" diyerek, bu mahalleden her zaman büyük bir destek aldıklarını, ilk mahalle konağını burada açtıklarını, mahalle muhtarının ve doktorunda burada hizmet verdiğini anlattı.

"Biz olması gereken hizmetleri, sizlerin ayağınıza getirmeye çalışıyoruz" diyen Başkan Bakıcı geçtiğimiz yıl hanımlara yönelik ücretsiz olarak düzenlenen Çanakkale gezilerinin bu yıl Bursa'ya yapılacağını söyledi. Mahallelinin istek ve talepleri doğrultusunda Mahalle muhtarı ile sürekli istişare içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Bakıcı "Muhtarım burada benim kültür müdürüm, aynı zamanda mahallenin tüm ihtiyaçlarını, mahallenin sıkıntılarını, sokakta yaşanan herhangi bir aksaklığı yani sizlerden gelecek olan ne varsa bunları bize iletiyor, bizde çalışmalarımızı bize gelenlere göre yönlendiriyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenidoğan Mahallesi Hanımlarından Başkan Bakıcı'ya Teşekkür Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement