Yenigün Gazetesi 9 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Yenigün Gazetesi 9 Yaşında

Yenigün Gazetesi 9 Yaşında

Edirne'de günlük yayın yapan Yenigün Gazetesi yayın hayatında dolu dolu 8 yılı geride bırakarak, 9'uncu yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

07.05.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de günlük yayın yapan Yenigün Gazetesi yayın hayatında dolu dolu 8 yılı geride bırakarak, 9'uncu yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yenigün Gazetesi Sahibi Hasan Tahsin Eryonar yaptığı açıklamada "Bu mutluluk, bu sevinç anlatılmaz yaşanır" dedi ve şunları kaydetti:

"Basın mesleğinin bu kadar heyecanlı, bu kadar zevkli ve bir o kadar da sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu, yılları bir bir geride bırakınca çok daha iyi anlıyor insan. Bu mesleğimiz için en güzel sözleri söyleyen Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Basın milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, özel olarak bir milletin mutluluk hedefi olan müşterek istikamette yürümesini teminde başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir." sözleri kulaklarımda çınlıyor adeta. Bu güzel deyişin üzerine başka bir söz söylemenin gereği var mı acaba?!

Son olarak gazetemizde bambaşka bir yere sahip köşe yazarımız Cumhur Çağlarer'in aramızdan ayrılışına hala alışamadığımızı belirtmek isterim. Sanki ağır adımlarıyla yine kapıdan girip yazısını getirdiğini, yazıya uygun bir de karikatür çizdiğini söyleyecekmiş gibi geliyor. Sadece eşi Tülay Çağlarer'in yine köşe yazılarına devam etmesi bize teselli veriyor. Kendisini unutmak mümkün değil. Yine nur içinde yatmasını tekrarlıyor, aramızdan ayrılan Can Anadol için de aynı dileklerimi belirtiyorum" şeklinde konuştu.

Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tarık Eryonar da "gazetemizin kuruluşunun 9. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Sevinçliyim, gururluyum. Vatandaşla yöneticiler arasında köprü görevi üstlenip iletişim hizmeti yapmada tam 8 yılı geride bıraktık. Dokuzuncu yaşımıza basmamızı coşku içinde kutlarken daha nice yıllara, bu zindelik, bu görev aşkıyla devam edeceğimizi belirtmeden geçemeyeceğim.

Yarınların daha güzel, daha aydınlık olması için biz basın kuruluşlarına büyük iş düşüyor. Eleştirilerimizle, desteklerimizle, önerilerimizle bu gelişmelere katkıda bulunabilirsek ne mutlu bizlere" dedi.

(TY)

07.05.2013 15: 28: 04

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenigün Gazetesi 9 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement