Yenigün Gazetesi'nden Etso Başkanı Yücelik'e Demokrasi Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Yenigün Gazetesi'nden Etso Başkanı Yücelik'e Demokrasi Teşekkürü

Yenigün Gazetesi\'nden Etso Başkanı Yücelik\'e Demokrasi Teşekkürü

Erzurum’da günlük yayın yapan Yenigün gazetesi, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini “Demokrasi Bayramı”na dönüştüren milli direnişi ve 7 Ağustos tarihinde yapılan Yenikapı mitingini konu alan özel birinci sayfasını Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e hediye etti.

15.08.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da günlük yayın yapan Yenigün gazetesi, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini "Demokrasi Bayramı"na dönüştüren milli direnişi ve 7 Ağustos tarihinde yapılan Yenikapı mitingini konu alan özel birinci sayfasını Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e hediye etti.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra çok önemli bir birlik ve beraberlik sınavı veren Erzurum'daki sivil kitle örgütlerinin bu başarısı karşılıksız kalmadı. Her gün düzenlenen demokrasi nöbetleri ve mitinglerde yerini alan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum'da günlük olarak yayınlanan Yenigün gazetesi tarafından ödüllendirildi. Yenigün gazetesi tarafından 8 Ağustos tarihinde yayınlanan özel birinci sayfa, Yenigün gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Samet Özünal, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, yazar Kağan Alparslan Çakır tarafından Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e hediye edildi.

Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, "Millet olarak büyük bir belayı bertaraf ettik. Aziz milletimizin birlikte ortaya koyduğu milli duruş, tarihe altın harflerle yazıldı.

Yenigün gazetesi olarak Yenikapı'da gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni birinci sayfaya "Birlikte Türkiye'yiz" başlığıyla taşıdık. Bu tarih, milli iradenin ne kadar büyük bir güç anlamına geldiğini izah ve ifade etmek bakımından çok önemli. Zira, milletimiz her türlü farklılık ve görüş ayrılığını bir kenara bırakarak ortak müştereklerde nasıl buluştuğunu tüm dünyaya gösterdi. Bu süreçte sivil kitle örgütleri büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Ticaret ve Sanayi Odası da bunların başında geliyor. Bizlerde bu başarıyı taçlandırmak istedik" dedi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, "Dost, düşman Türk'ün ne kadar devletini, bayrağını, vatanını sevdiğini gördü. Bizler bu ülkenin, bu milletin evlatları olarak ne kadar şükretsek azdır. Ne kadar zengin olursanız olun, ne kadar malınız olursa olsun, vatanınız toprağınız yoksa, fakirsiniz demektir. Biz bunu Suriyeli vatandaşları görünce daha iyi anladık. Vatanımıza ve devletimize elbette son nefesimize kadar sahip çıkacağız. Yenigün gazetesini kutluyorum. Çok önemli bir görevi yerine getirmişler. Bu özel sayfa başarılı yayıncılık hayatlarına büyük bir madalya oldu" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenigün Gazetesi'nden Etso Başkanı Yücelik'e Demokrasi Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement