Yenihisarspor'da Teknik Heyet ve Futbolculardan Kulüp Başkanına Eleştiri - Son Dakika
Yerel

Yenihisarspor'da Teknik Heyet ve Futbolculardan Kulüp Başkanına Eleştiri

Yenihisarspor\'da Teknik Heyet ve Futbolculardan Kulüp Başkanına Eleştiri

Didim’in amatör takımlarından Yenihisarspor’da teknik heyet ve futbolcular, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş’ı eleştirdi.

18.02.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'in amatör takımlarından Yenihisarspor'da teknik heyet ve futbolcular, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş'ı eleştirdi.

Didim Amatör küme takımlarından Yenihisarspor'da Kulüp Başkanı Tural Demirtaş ile Kulübe sponsor olan işadamı ve MHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Makascıoğlu arasındaki yardım ve bağış polemiğine kulübün teknik heyeti ile takımda oynayan futbolcularda katıldı. Teknik heyet ve futbolcular yaptıkları ortak basın açıklamasında Makascıoğlu'na sahip çıktı.

Kulüp yönetiminde yer alan Vedat Eryılmaz, Takımda Antrenör olarak görev yapan Özgür Gönül ve Mustafa Yağcı, futbolcular Tolga Gürbüz, Hüseyin Kaya, Ziya Onat Erbaş, Oğuz Alak, Semavi Eski, Kahan Yavaş, Ali Dinar, Oğuz Eryılmaz, Volkan Kaya, İbrahim Dağdelen, Metin Pozlu Karya pastanesinde düzenledikleri ortak yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Son günlerde basında yer alan Yenihisarspor'daki gelişmeleri hayretler içinde izlemekteyiz. Bizler 2014-2015 sezonunu Yenihisarspor Teknik direktörü ve teknik ekibi ile kadroda yer alan futbolcular olarak Özgür Makascıoğlu'nun takıma maddi manevi her türlü desteği sağladığını kulübe varıyla yoğuyla emeği geçtiğini görmüş bulunuyoruz. Ayrıca takımdaki tüm oyuncuların maaşlarını Özgür Makascıoğlu tarafından verildiğini, yol masrafları ve deplasman dönüşü yemekler dahil her şeyi karşıladığını şahit olmuşuzdur. Yönetim idaresinde bir çok yanlışlığın olduğu, yönetim kurulundaki istifalardan ve şampiyonluk yemeğine teknik ekip ile oyuncuların katılmadığından ve sönük geçtiği aşikardır. ve durum tüm Yenihisarspor üyelerinin ve takımın özdeştiği tabiri caiz ise mahallenin de tepkisini çekmiştir ve bu zat mahalleye yakışmıyor. Yalan ve aldatmayla hiçbir yere gelinemeyeceği bilinmelidir. Takımda oluşan bu kadronun ve havanın bozulmaması için Yenihisarspor camiasındaki herkes elini taşın altına koymalıdır" denildi.

Açıklamanın dışında ayrıca Teknik heyet ve futbolcular Didim Belediyesinin Yenihisarspor kulübüne destek anlamında verdiği 4 bin TL'lik yardımdan herhangi bir şekilde kendilerine yardım edilmediği, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş'ın ödeme yapmadığını dile getirerek sitemde bulundular. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenihisarspor'da Teknik Heyet ve Futbolculardan Kulüp Başkanına Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement