Yenilenebilir enerjiyi resim ile anlatacaklar - Son Dakika
Güncel

Yenilenebilir enerjiyi resim ile anlatacaklar

Türkiye'nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, gerçekleştirdiği projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor.

25.02.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksa Enerji, National Geographic Kids işbirliğiyle 6-12 yaş arası çocuklara ''enerji ve doğal kaynakların korunması'' konulu resim yarışması düzenliyor. Yarışmada büyük ödülün sahibi olacak çocuk ailesiyle birlikte Antalya Kemer Mirada Del Mar Otel'de "her şey dahil" bir tatil kazanacak.

Fosil yakıt tüketimini azaltarak doğal kaynaklara yönelmek konusunda çocukları bilinçlendirmek isteyen Aksa Enerji, National Geographic Kids dergisi işbirliğiyle 6-12 yaş aralığındaki çocuklara resim yarışması düzenliyor. Çocukların yenilenebilir enerji konusunu resmedecekleri yarışmayla Aksa Enerji, çocuklara çevre bilincini aşılayacak. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar yenilenebilir enerji konusunda yaptıkları resimleri National Geographic Kids dergisine gönderecekler. Yarışmanın başvuruları 15 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek.

Tatilden bisiklete kadar hediyeler

AKSA Enerji'nin düzenlediği yarışmada çocuklar, yenilenebilir enerji kaynaklarını, doğal kaynakların kullanımını ve doğal kaynakların çevre için ne kadar önemli olduğunu resimleriyle anlatacaklar. National Geographic Kids dergisindeki başvuru formu ile birlikte dergiye gönderilecek resimler jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren çocuklar derginin Mayıs 2016 sayısında ilan edilecek.

Yarışmada birinci olan çocuk, Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan 5 yıldızlı Mirada Del Mar Otel'de ailesiyle birlikte "her şey dahil" bir tatil, ikinci okur bisiklet ve üçüncü okur ise paten ile ödüllendirilecek. Bunun yanı sıra, dereceye giren ilk üç çocuk başarı sertifikası ve National Geographic Kids dergi aboneliği de kazanacak.

Son katılım tarihi 15 Nisan 2016 olan resim yarışmasının katılım şartları ve detayları National Geographic Kids dergisi Mart sayısında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenilenebilir enerjiyi resim ile anlatacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement