Yenilenen Minibüs Seferleri Beylikdüzü'nde Ulaşımı Rahatlatacak - Son Dakika
Yerel

Yenilenen Minibüs Seferleri Beylikdüzü'nde Ulaşımı Rahatlatacak

Beylikdüzü’nde ulaşım, sıkıntı olmaktan çıkıyor.

24.02.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde ulaşım, sıkıntı olmaktan çıkıyor. Gürpınar Mahallesi Pekmez mevkiinde uzun zamandır sorun olan ulaşım artık 4 numaralı minibüs hattı ile sağlanacak. Beylikdüzü Belediyesi'nin girişimleriyle, Beylikdüzü Gürpınar Şoförler ve Esnaf Odası'nın ortaklaşa getirdiği çözüm vatandaşa ulaşım konusunda rahatlık sunacak.

İlçe içerisinde sıkıntısız ve huzurlu bir yaşam sağlamak adına her zaman, vatandaşı yakından ilgilendiren her konuyu masaya yatıran, taleplerini dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Mahallesi'nin Pekmez mevkiinde uzun zamandır sorun olan ulaşım sorununa çözüm getirdi. Vatandaşın yoğun talebi üzerine Beylikdüzü Gürpınar Şoförler ve Esnaf Odası ile yapılan görüşmeler neticesinde Gürpınar Mahallesi minibüs hattı güzergahı Pekmez mevkiine uzatılarak ulaşım sıkıntısı ortadan kaldırıldı.

İlçe merkezine ulaşımın sıkıntı olmaktan çıkması için güzergahı yenilenen 4 No'lu minibüs seferlerinin yeni güzergah ilavesi ise şöyle; Adnan Menderes Caddesi, Pekmez Caddesi, ardından sahil üzerinden Şen Sokak, Kız Yurdu, Dede Korkut Caddesi, Galip Esmer Caddesi ve Adnan Menderes'e geri dönüş.

YENİ BİR MİNİBÜS HATTI DA DEVREYE GİRDİ

Nüfusun günden güne artış gösterdiği Beylikdüzü'nde bir de yeni bir minibüs hattı devreye girdi. 5 No'lu Minibüs Hattı olarak hizmete başlayan minibüsün güzergahı ise Armut tarla mevkiindeki Cami yanından hareketle Gürpınar mezarlık, Sima Kent, Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan Uyum Market yanından geçerek Atatürk Bulvarı'nı takiben, Enver Adakan Caddesi üzerinden E5 yolu üzerindeki Migros'a ulaşıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenilenen Minibüs Seferleri Beylikdüzü'nde Ulaşımı Rahatlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement