Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Öğrencilerin Projelerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Öğrencilerin Projelerini İnceledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Öğrencilerin Projelerini İnceledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında Yenimahalle’de bulunan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerinin projelerini inceledi.

10.06.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında Yenimahalle'de bulunan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerinin projelerini inceledi.

Kimya, fizik, coğrafya, biyoloji gibi birçok dalda projelerini ve araştırmalarını sergileyen öğrenciler, sunumlarıyla vatandaşları bilgilendirdi. Okulda gerçekleşen fuarda öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Yaşar, "Bu fuar sayesinde gençlerimiz araştırmayı, yeni şeyler üretmeyi öğreniyor. Gençlerimizin donanımlı olması, geleceğimizin daha aydınlık olması demektir. Ne kadar donanımlı olursanız o kadar başarı olursunuz. Bu projeyi yürekten destekliyorum ve bu fuarlara elimden geldiğince katkı yapmaya, katılmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Fuar sayesinde bilimin öğrenciler tarafından pratiğe döküldüğünü de belirten Yaşar, "Öğrenciler eğitim hayatlarında bu projelerin çok faydasını görecekler" ifadesini kullandı. Daha sonra öğretmenlerle okul kütüphanesinde bir araya gelen Yaşar, eğitimcilerle sohbet etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Öğrencilerin Projelerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement