Yenimahalle Belediyesi Sele Karşı Durdu - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi Sele Karşı Durdu

Yenimahalle Belediyesi Sele Karşı Durdu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “vatandaşın mağduriyetinin bu kadar büyük olmasının sebebi olan altyapı sorunun artık bir an önce çözülmesi gerekli” dedi.

29.06.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "vatandaşın mağduriyetinin bu kadar büyük olmasının sebebi olan altyapı sorunun artık bir an önce çözülmesi gerekli" dedi.

Yenimahalle Belediyesi, dün etkili olan sağanak yağışın hayatı felç etmesi nedeniyle Belediye bünyesinde kriz timi kurarak Batıkent, Macunköy ve Yuva Köy bölgelerinde tahliye çalışmaları yaptı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, sabah erken saatlerden zarar görmüş bölgeleri gezerek vatandaşlarla konuştu. Eksikleri ve zararları tespit eden Yaşar, kurmaylarını ivedi olarak harekete geçirdi. Batıkent'te, yeni iskan verilen bölgelerde ve Yuva Köy'ünde bu tarz mağduriyetlerin bu hava koşullarında sürekli tekrarlandığını belirten Yaşar, "Artık herkesin elini taşın altına koyması gerek. Bu krizlere müdahaleler bizim sorumluluğumuzda olmamasına rağmen elimizden gelen her şeyi yaparak bir an önce yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bizim çabalarımız sadece ağrı kesici etkisinde artık bir an önce bu hastalığa neşter vurmalıyız. Her ne kadar bu bir afet olsa da vatandaşın mağduriyetinin bu kadar büyük olmasının sebebi olan altyapı sorunun artık bir an önce çözülmesi gerekli" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi Sele Karşı Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement