Yenimahalle'de "Aklım Kaçtı Gören Var Mı?" Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de "Aklım Kaçtı Gören Var Mı?" Kırdı Geçirdi

Yenimahalle Belediyesi, 2016 yılı tiyatro sezonunu Kabare Dev Aynası Tiyatrosu’nun "Aklım Kaçtı Gören Var mı?" adlı oyunuyla kapattı.

11.05.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi, 2016 yılı tiyatro sezonunu Kabare Dev Aynası Tiyatrosu'nun "Aklım Kaçtı Gören Var mı?" adlı oyunuyla kapattı. 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda Yenimahalleli tiyatroseverleri buluşturan tirajı-komik oyunu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal da Yenimahalleliler'le birlikte izledi.

Kabare bayrağını 16 yıldır büyük bir gururla taşıyan Kabare Dev Aynası Tiyatrosu, Yenimahalle'de kahkaha dolu bir geceye imza attı. Ankaralı usta tiyatrocu Ali Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve Sibel Erkan, Cihan Bektaş, Meriç Eroğlu, Çağla Şadoğlu ile sahneyi paylaştığı"Aklım Kaçtı Gören Var mı?" oyunu, aklını kaçırmaya ramak kalmışların içimi dökeyim derken büsbütün zıvanadan çıkışlarını komik bir dille izleyiciye anlattı.

Tiyatrocuları tebrik ederek çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, "Çok güzel bir oyun izledik. Gülerken düşündük. Çok mutlu olduk. Güldük, eğlendik ancak ülkemiz hem siyasi hem ekonomik anlamda olağanüstü günler yaşıyor. İnşallah kötü günler artık son bulur" diye konuştu.

Tiyatroseverlerle oyun sonunda kısa bir sohbet gerçekleştiren Ali Erdoğan, "Buralara kadar geldiğiniz, bu güzel anı bizimle paylaştığınız için sizlere ve sizlerle bizleri sık sık buluşturan, kültür köprüsü oluşturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Oyunun sonunda tiyatroseverlerin isteği üzerine Erdoğan, Türk sanat müziğinin eşsiz eserlerinden "Ömrümüzün son demi" adlı şarkıyı konuklarla birlikte söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de 'Aklım Kaçtı Gören Var Mı?' Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement