Yenimahalle'de Bayram Hazırlıkları Erken Başladı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Bayram Hazırlıkları Erken Başladı

Yenimahalle\'de Bayram Hazırlıkları Erken Başladı

Yenimahalle Belediyesinin hizmete sunduğu Yakacık Kurban Satış ve Kesim Yerinde, Kurban Bayramı hazırlıkları erken başladı.

29.08.2014 10:28  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi'nin hizmete sunduğu Yakacık Kurban Satış ve Kesim Yeri'nde Kurban Bayramı hazırlıkları erken başladı.

Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Hüseyin Boran ve Yaşar Neslihanoğlu, Yenimahallelilerin sağlıklı ve sorunsuz bir bayram geçirmeleri için Yakacık Kurban Kesim ve Satış Alanı'ndaki görevlilere gerekli uyarılarda bulundu. Yakacık Kurban Alanı'nda kurbanlık satışı yapmak isteyenler için de başvurular alınmaya başlandı. Başvurular, 2 Eylül Salı günü saat 16.00'ya kadar Gimat Erciyes iş yerleri girişi Seyyar Ekipler Amirliği'ne yapılacak. Başvuracakların dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ilmühaberi, 1 adet fotoğraf, küçükbaş hayvanlarda nakil belgesi, büyükbaş hayvanlar için pasaport, hayvanların kulak küpe numaralarının listesi, veteriner sağlık raporu ve aşı kaydı belgelerini yanında getirmeleri gerekecek. Yakacık'ta kurban çadırları 15 Eylül'de kurulacak. Kurbanlıklar ise 18 Eylül'de alana alınmaya başlayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Bayram Hazırlıkları Erken Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement