Yenimahalle'den Medya Mensuplarına Bowling Molası - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'den Medya Mensuplarına Bowling Molası

Yenimahalle\'den Medya Mensuplarına Bowling Molası

Yenimahalle Belediyesi tarafından bu sene ilki düzenlenen Medya Bowling Turnuvası’nda basın mensupları kıran kırana yarıştı.

05.04.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi tarafından bu sene ilki düzenlenen Medya Bowling Turnuvası'nda basın mensupları kıran kırana yarıştı.

Televizyon, gazete ve radyoda çalışan 100 basın mensubunun yarıştığı turnuva, renkli görüntülere sahne oldu. Basın mensuplarını yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Siz basın mensuplarının sürekli değişen ve genelde olumsuz olayların olduğu Türkiye gündeminden çıkarmak ve biraz moral vermek amacıyla yaptığımız turnuvada basın emekçisi arkadaşlarımı mutlu görmek bizi de mutlu etti" dedi.

Turnuvada açılış vuruşunu da Başkan Yaşar yaptı. CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve Başar Bal da basın mensuplarını yalnız bırakmadı. Basın emekçilerinin zor ve stresli bir iş yaptığına dikkat çeken Yaşar, "Mesleğini icra ederken en çok yıpranan işkollarından biri de basın sektörüdür. Özellikle Türkiye gündemini düşündüğümüzde sizlerin yaşadığı stresi anlamak zor değil. Halkın haber alma hakkını temsil eden medya mensuplarının çok daha özgür ve demokratik şartlarda mesleklerini yapmalarını diliyorum" diye konuştu.

ÖDÜL SEVİNCİNİ DOYASIYA YAŞADILAR

Kıyasıya mücadeleye sahne olan final turundan sonra dereceye giren basın mensupları ödüllerini aldılar. Turnuvanın şampiyonu Kanaltürk TV çalışanları, kupalarını Başkan Yaşar'ın elinden aldı. CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin de, TV EM takımı oyuncularına en skorer, en düşük skor yapan oyuncu ve en centilmen oyuncu ödüllerini verdi. Turnuvada ikinci olan Kanal 7 takımına kupalarını Armada AVM Müdürü Çiğdem Gönen, üçüncü olan takıma ise kupalarını RollHouse İşletmeleri'nin sahibi Sinem Aydın verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'den Medya Mensuplarına Bowling Molası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement