Yenimahalle'ye Çin'den Kardeş Belediye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'ye Çin'den Kardeş Belediye Ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin Çin’den Kardeş Belediyesi Guangzhou’dan bir heyetle bir araya geldi.

21.07.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'nin Çin'den Kardeş Belediyesi Guangzhou'dan bir heyetle bir araya geldi.

Yenimahalle'de Dostluk Parkı projesini hayat geçirmek isteyen Çinli heyete, Türk misafirperverliğini gösteren Yaşar, barış, kardeşlik ve hoşgörü vurgusu yaptı. Yenimahalle'de hoşgörü kültürünün hakim olduğuna dikkat çeken Yaşar, "Biz her ırktan, her mezhepten, her inançtan insanın birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde kardeşçe yaşamasını istiyoruz. Yenimahalle'de de bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.

ÇİN'DEN YENİMAHALLE'YE DOSTLUK PROJESİ

Guangzhou Belediyesi'nden yetkili Lei Jie eşliğinde Başkan Yaşar ile toplantı yapan Çinli heyet, Yenimahalle'de gerçekleştirecekleri projeyi ayrıntısıyla anlattı. Çinli mühendislerin ve mimarların bulunduğu görüşmede, Çin kültürünü yansıtacak olan park ile ilgili sunumlar yapıldı.

Projeyi ayrıntısıyla inceleyen Yaşar, "Umarım bu proje iki ülke için de hayırlı olur ve ülkeler arasındaki ilişkilerin dostane boyutta devam etmesine vesile olur" dedi.

Yaşar, Yenimahalle Belediyesi tarafından Başkent'e kazandırılan devasa projeler hakkında da konuklarına bilgiler verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'ye Çin'den Kardeş Belediye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement