Yenimahalle Zafer'in 93. Yılını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Zafer'in 93. Yılını Kutladı

Yenimahalle Zafer\'in 93. Yılını Kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramında gerçekleşecek tüm programlarını iptal eden Yenimahalle Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93’üncü yıldönümünü Atatürk anıtına çelenk koyarak ve vatandaşlara 15 bin Türk bayrağı dağıtarak kutladı.

30.08.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramında gerçekleşecek tüm programlarını iptal eden Yenimahalle Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93'üncü yıldönümünü Atatürk anıtına çelenk koyarak ve vatandaşlara 15 bin Türk bayrağı dağıtarak kutladı.

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekiplerinin belediye önündeki Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başlayan tören, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal'ın Batıkent Meydan AVM'deki Atatürk anıtına çelenk koymasıyla devam etti. Törene Kartal'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, CHP Batıkent Temsilcisi Başar Okçuoğlu, Atatürk Düşünce Derneği üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan Başkanvekili Kartal, tüm vatandaşların zafer bayramını kutlayarak, "Sizi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün 30 Ağustos, bugün yok edilmek istenen bir milletin kara talihini sonlandırarak zafere ulaştığı gün. Çok acı günler geçiriyoruz. Silahlar sussun, ülkemize bir an önce barış ve huzur gelsin diliyoruz" dedi.

"30 AĞUSTOS EMPERYALİSTLERE DİRENEN BİR HALKIN ZAFERİDİR"

Törende konuşma yapan Sarıhan da, zafer bayramının anlam ve önemine değinerek, "Zafer emekle kazanılan bir sonun adıdır. Zafer emperyalizme karşı verilmiş o muazzam mücadelenin adıdır. 30 Ağustos emperyalistlere direnen bir halkın zaferidir. Bayramınız kutlu olsun. Bayramımız devamlı olsun" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Zafer'in 93. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement