Yenimahalleli Çocuklar Havuzda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yenimahalleli Çocuklar Havuzda Buluştu

Yenimahalleli Çocuklar Havuzda Buluştu

Yenimahalle Belediyesi ve ODTÜ Mezunları Derneği’nin proje grubu olan Ankara Gönüllü Takımı, Yenimahalleli çocuklara havuz keyfi yaşattı.

09.08.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi ve ODTÜ Mezunları Derneği'nin proje grubu olan Ankara Gönüllü Takımı, Yenimahalleli çocuklara havuz keyfi yaşattı.

ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi'nde gerçekleşen etkinlikte Üniversite-Ev Projesi ile adından sıkça söz ettiren Gönüllü Takımı, öğrencilerin sadece derslerine yardımcı olmakla kalmayarak, sosyal gelişimlerine de katkı sağladı. Pamuklar, Çeşme ve Yakacık Mahallesi olmak üzere 3 bölgeden gelen gelir durumu düşük 20 ilköğretim öğrencisi, 7 gönüllü eşliğinde 2 saat boyunca havuzda yüzerek doyasıya eğlendi. Daha sonra yemek yiyen çocuklar, kendilerini havuza getiren belediye personeline ve gönüllü takımına teşekkür etmeyi de unutmadı.

"ONLARIN MUTLULUĞU BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR"

Çocukların sosyal, kültürel açıdan gelişmeleri için elinden geleni yaptıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Belediye olarak çocuklarımızı sosyal ve kültürel açıdan geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çocukların ufkunu geliştirecek projelere imza atıyoruz. Her çocuğun eğlenmeye ve tatil yapmaya hakkı vardır. Ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle bazı aileler çocuklarını havuza, denize götüremiyor. Biz bugün burada bunu gerçekleştirdik" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalleli Çocuklar Havuzda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement