Yenişehir Araç Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Araç Filosunu Güçlendirdi

Yenişehir Araç Filosunu Güçlendirdi

Hizmetlerin hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için yatırımlarını sürdüren Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi aldığı yeni araçlarla filosunu güçlendirdi.

02.09.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her geçen gün ilçede kaliteli temizlik hizmetlerini arttıran Yenişehir Belediyesi, yeni aldığı 5 adet temizlik aracıyla filosunu güçlendirdi. İlçenin günlük temizlik bakımını güçlendirecek olan bu araçlarla her alanda çevre dostu bir temizlik anlayışı hedefleniyor. Bu kapsamda kullanılmak üzere 4 adet çöp sıkıştırma makinesi ve 1 adet damperli kamyon, Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde yapılan törenle tanıtıldı.

Tanıtım törenine Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Selim Kurbanoğlu, DBP Yenişehir İlçe Örgütü Eşbaşkanı Murat Öndeş, Belediye İş Sendika Başkanı Vezir Perişan, Yenişehir Belediyesi Eşbaşkan Yardımcıları ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.

Tanıtım töreninde konuşan Eşbaşkan Kurbanoğlu Yenişehir Belediyesi olarak hizmet kalitesine önem verdiklerini belirterek halka daha iyi hizmet verebilmek amacıyla her geçen gün araç ve ekipmanlarını güçlendirdiklerini ifade etti.

Halk eksenli çalışmalarımız devam edecektir.

Daha kaliteli ve hızlı bir hizmet için çaba sarf ettiklerini belirten Kurbanoğlu şöyle devam etti:" Bugün 4 adet çöp sıkıştırma makinesi ve 1 adet damperli kamyonu da filomuza katarak araç sayımızı arttırdık. Filomuza kattığımız çöp sıkıştırma araçlarının her biri 20 personelin işini yapabilecek seviyededir. İlçemizin genelinde temizlik işlerini daha kaliteli yürütebilmek için araç parkımızı genişletiyoruz. Halk eksenli yürüttüğümüz bu hizmetlerin hem daha hızlı ve ekonomik yürütülebilmesi hem de halkımızın beklentilerine cevap olabilmesi için araç sayımızı daha da arttıracağız. Daha temiz bir çevre için hizmetlerimiz devam edecektir. Yeni araçlarımız Yenişehir'e hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yenişehir Araç Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement