Yenişehir Belediyesi Aşevi Bu Yıl da İftar Sofrası Kuracak - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Belediyesi Aşevi Bu Yıl da İftar Sofrası Kuracak

Yenişehir Belediyesi Aşevi Bu Yıl da İftar Sofrası Kuracak

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Aşevi, bu yıl da Ramazan ayı boyunca iftar sofrası kurarak, ihtiyaç sahiplerine yemek verecek.

17.06.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Aşevi, bu yıl da Ramazan ayı boyunca iftar sofrası kurarak, ihtiyaç sahiplerine yemek verecek.

Yenişehir Belediyesi'nin yıl boyunca hafta sonları ve genel tatil günleri hariç ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yemek yardımı, Ramazan ayı süresince de her gün Pirireis Mahallesi Belediye Aşevi yanındaki basketbol sahasında kurulan iftar çadırında devam edecek. Yaklaşık bin 200 kişinin yararlanacağı iftar sofrası, Ramazan ayının ilk günü olan 18 Haziran Perşembe günü başlayacak ve tüm Ramazan ayı boyunca devam edecek. Ayrıca iftar sofrası için 50. Yıl, Menteş ve Akkent Mahallelerinden servisler kaldırılacaktır.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yardımlaşma ve dayanışmayı, toplumsal barışın en önemli öğelerinden biri olarak gören anlayışla hizmet veren aşevinde, sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmadan yıl boyunca yemek dağıtımı sürdürülmektedir. Ramazan ayı süresince de kurduğumuz iftar sofrası ile tüm vatandaşlarımızın bir arada olmalarını sağlıyoruz. Amacımız tüm yıl olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiğince katkıda bulunmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirebilmektir" dedi.

Yenişehir Belediyesi Aşevi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ticaret Borsası gibi kurum ve kuruluşların gıda desteği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yemek ihtiyacını karşılıyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir Belediyesi Aşevi Bu Yıl da İftar Sofrası Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement