Yenişehir'de Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Yenişehir\'de Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede ikamet eden şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

06.07.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede ikamet eden şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerde Kaymakam Özarslan'a, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ercan İçin, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Adıgüzel, İlçe Müftüsü Halil Uzun ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Aykut eşlik etti. Heyet, gazi Mustafa Akın, gazi Mehmet Harun İnce ve şehit Hüseyin Özdemir'in ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kaymakam Özarslan, "Tarih boyunca zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin, sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Milletimizin kazandığı büyük zaferlerin temelinde canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz ile gazilerimiz yer almaktadır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı - Son Dakika


Advertisement