Yer Altı Çöp Konteyner Sayısı Her Geçen Gün Artıyor - Son Dakika
Yerel

Yer Altı Çöp Konteyner Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan uygulamayla yer altı çöp konteyner sayısı her geçen gün artıyor.

28.04.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan uygulamayla yer altı çöp konteyner sayısı her geçen gün artıyor.

"Temizlik Medeniyettir" düsturu ile hizmet eden Pursaklar Belediyesi, çöp konusunda devrim niteliğinde adımlar attı. Ankara'da yer altı çöp konteynerini uygulayan ikinci belediye olan Pursaklar, ilçenin muhtelif noktasına yer altı çöp konteyneri yerleştirdi. Daha önce 100'e yakın yer altı çöp konteyneri alan Temizlik İşleri Müdürlüğü, şimdi de 48 adet yeni yer altı çöp konteyneri alarak hizmet vermeye devam ediyor. Cadde üzerindeki kaldırım kenarlarına ise küçük çöp kutuları yerleştirildi. Bunun yanı sıra her gün 08.00 ile 17.00 arasında Pursaklar genelindeki cadde, sokak ve kamu kurumlarının temizlik işlerini yürüten ekipler, günlük 2 bin 400 litre su ile binlerce kilometre alanın temizliğini yapıyor. Her seferinde 2 metreküp atık toplayan araçlar, günlük 35-40 kilometre alanda temizlik yaparak Pursaklar halkına temiz bir ilçe sunuyor. Böylece Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli olmak üzere geniş bir alandan sorumlu olan Pursaklar Belediyesi, hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyor. Yer altı çöp konteyner sistemini de iyice yaygınlaştıran müdürlük, bundan sonraki günlerde de yer altı çöp konteyneri sayısını arttıracaklarını açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yer Altı Çöp Konteyner Sayısı Her Geçen Gün Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement