Yeraltı Çöp Konteynerlerine İlgi Yoğun - Son Dakika
Yerel

Yeraltı Çöp Konteynerlerine İlgi Yoğun

Yeraltı Çöp Konteynerlerine İlgi Yoğun

Muratpaşa Belediyesi’nin patentini alarak ürettiği asansörlü sistem yeraltı konteynerleri Türkiye’ye örnek oldu.

24.04.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin patentini alarak ürettiği asansörlü sistem yeraltı konteynerleri Türkiye'ye örnek oldu. Gazipaşa Belediyesi'nin ardından Nevşehir Avanos Belediyesi yetkilileri Muratpaşa'ya gelerek asansörlü sistem yeraltı konteyner üretimi ve montajı ile ilgili incelemelerde bulundu.

Muratpaşa Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl patentini alarak üretimin ve montajını sürdürdüğü asansörlü sistem yeraltı konteynerleri tüm Türkiye'ye örnek oldu. Özellikle yaz mevsiminde konteynerlerde oluşan pis kokuyu ortadan kaldıran asansörlü sistem yeraltı konteynerlerini incelemek üzere Nevşehir Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli İnşaat Mühendisi İsmail Doğan, Muratpaşa'ya geldi. Asansörlü sistem yeraltı konteyneri üretim tesisinde incelemelerde bulunan İnşaat Mühendisi İsmail Doğan, montaj işlemlerini de yerinde inceledi. İki gün boyunca üretim ve montaj işlemleri hakkında bilgi alan Doğan, 2 adet dörtlü ve 1 adet 3'lü sistem yeraltı konteyner siparişinin verileceğini ifade etti.

Avanos'da ilk etapta üç alanda montaj yapılacağını belirten Doğan, "Muratpaşa Belediyesi'nin üretim tesisinde ve mahallelerde yapılan montaj işlemlerini yerinde inceledim. İki gün boyunca yapacağımız uygulamalar hakkında Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldım. Belediyemizin uygun alanlarında montaj işlemini yapacağız. Çağdaş ve modern bir çalışma olacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeraltı Çöp Konteynerlerine İlgi Yoğun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement