Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

MHP Banaz Belediye Başkan Adayı Tekin: "Hazırladığımız projelerle ilçeden göçü önleyeceğiz"

17.01.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Banaz Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Tekin ilçenin sosyokültürel ve ekonomik canlılığını artırmak istediklerini söyledi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada projeleriyle ilgili bilgi verdi. Banaz'ı Ege Bölgesi'nin giriş kapısı olarak değerlendiren Tekin, yılladır ilçenin sorunlarının çözümü için hiçbir çalışma yapılmadığını öne sürdü. Banaz'ın coğrafi konumu itibariyle önemli avantajlara sahip olduğunu ancak bu avantajları bugüne kadar yeterince kullanamadığını iddia eden Tekin,  şöyle konuştu:

"Banaz bugüne kadar doğal zenginliklerini ekonomiye dönüştürememiş dolayısıyla sosyokültürel ve ekonomik yönden gelişme kaydedememiş sıradan kendi halinde bir Anadolu kentidir. İlçede ekonomiyi canlandırmak için çeşitli projeler hazırladık. Banaz'a yatırım yapmak isteyen girişimcilere Banaz'ın kapılarını sonuna kadar açacağız. İlçemizin en büyük sorunlarından birisi göç. Göçü önlemek için projeler geliştirdik, ilçenin sosyo kültürel ve ekonomik canlılığını artırmak istiyoruz. Hazırladığımız projelerle ilçeden göçü önleyeceğiz. Seracılık ve organik tarım, yöresel ürün satış merkezi bu projelerimizden birkaçı" - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement