Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç, DÖSİAD üyeleriyle bir araya geldi.

13.02.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin belediye başkan adayları, Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleriyle söyleşide bir araya geldi.

DÖSİAD tarafından, bir otelde düzenlenen söyleşiye, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç ve DÖSİAD üyeleri katıldı.

Gencer, DÖSİAD olarak 4 yıldır Antalya'da hizmet verdiklerini söyledi. Derneğin bölgedeki iş dünyasının kaynaşması adına ulusal ve uluslararası çalışmalarda bulunduğuna değinen Gencer, ayrıca Döşemealtı ilçesinin geleceği ile ilgili de projeleri olduğunu ifade etti.

Döşemealtı'na hizmet gelmesi için yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayan Gencer, mevcut adayları belli aralıklarla DÖSİAD ailesi ile buluşturacaklarını kaydetti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın, Döşemealtı ilçesinin Antalya için önemli bir konumda olduğunu, gelecekte yatırımlarla ilçenin sağlık turizmden sanayiye gelişim göstereceğini söyledi. Belediye başkanı olarak parti ayrımcılığı yapmaksızın yatırımları tüm ilçelere götürdüklerini vurgulayan Akaydın, bu dönemde Bütünşehir Yasası nedeniyle belediyenin temel stratejisinin adaptasyon belediyeciliği olacağını belirtti.

Akaydın, seçimden sonra hizmet götürülecek coğrafi alanın 21 bin kilometrekare olacağını ve mevcut yüz ölçümünün 15 kat artarak, nüfusun 2 milyon 160 bin olacağını dile getirdi.

Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, Kepez Belediyesi'nin 450 bin nüfus ve 320 bin seçmen sayısıyla Antalya'nın en büyük ilçesi olduğunu söyledi. CHP adayı olarak yerel seçimlerde yeniden Kepez'e talip olduğunu belirten Öner, yönetici insanların zamanı, eldeki maddi gücü ve insan kaynağını iyi organize etmesi gerektiğini ifade etti.

Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç de Döşemealtı'nın Antalya'nın gelecekteki en önemli adreslerinden biri olacağı ifade ederek, bunun için birçok projeler hazırladıklarını seçimleri kazanmaları durumunda vatandaşa en iyi hizmeti verme adına gayret göstereceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından DÖSİAD Başkanı Gencer, Akaydın'a Atatürk tablosu hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement