Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Çelikhan’a gelerek seçim çalışması yaptı.

01.03.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Çelikhan ilçesinde partililerle biraraya geldi.

AK Parti Çelikhan Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut, İlçe Başkanı Mahmut Avcı  ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Aydın ve beraberindekiler, daha sonra ilçe merkezine geçerek esnafı ziyareti etti.

Seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Aydın, Çelikhan'da 30 Mart akşamı Çelikhan belediyesini tekrar AK Parti adayının kazanacağını öne sürdü.

AK Parti olarak 60 yıldır yapılmayan Çelikhan - Malatya kara yolunu bu yıl tamamlayacaklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Öncelikle belediye başkan aday adaylığı sürecinde başvuruda bulunan 4 arkadaşımızın da burada birlik içinde olmalarını çok önemsiyorum. Bu örnek tabloyu her yerde görmek isteriz. Çelikhan insanımız hizmetin her türlüsüne layıktır. Ben kendimi Çelikhanlı olarak görüyorum. Çelikhan'ın partimize verdiği destek AK Parti olarak Çelikhan'a hizmetlerimiz oldu. Yapacaklarımız var. Bu yıl 60 yıldır bitirilemeyen Çelikhan - Malatya kara yolunu tamamlayacağız. Çat Barajı'na yapılacak 2 tünelden gelecek suyla Çelikhan ovasını sulayacağız. Belediyenin yapması gereken içme suyu sorununu bu yıl çözdük. İmam hatip Lisesinin temelini attık. İnşaat hızla yükseliyor. TOKİ konutları yapılacak. Çelikhan'dan bize gelen her türlü talebi yerine getirmeye devam edeceğiz.."

AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ise 30 Mart'da Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın elinin daha güçlü olması için her yerde AK Parti adaylarının kazanması gerektiğini belirtti.

AK Parti Çelikhan Belediye Başkan adayı Mustafa Bulut da vaatlerin havada uçuştuğunu ve AK Parti olarak gerçekleştiremeyecekleri hiç bir vade bulunmayacaklarını söyledi.

AK Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler, daha sonra Pınarbaşı beldesine geçti.

Pınarbaşı beldesinde partililer tarafından karşılanan Aydın, kısa bir selamlaşma konuşmasının ardından,  BDP ve CHP seçim bürolarını ziyaret etti. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement