Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

TÜMSİAD üyeleri, Antalya AK Parti milletvekilleri ve ilçe belediye başkan adaylarıyla buluştu.

21.03.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Antalya Şubesi üyeleri, yerel seçimler öncesi Antalya AK Parti milletvekilleri ve belediye başkan adaylarıyla söyleşide bir araya geldi.

Aksu ilçesinde bir restoranda yapılan söyleşide konuşman AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, 30 Mart'ta ülkenin çok önemli bir seçime gideceğini söyledi. Yapılan tüm seçimlerin siyasetçiler açısından önem arzettiğini vurgulayan Samani,  bu seçimlerde milletin iradesinin belirleyici olacağını dile getirdi.

Samani, 1950 yılına kadar Türkiye'de kazananı belli seçimler yaşadığını ve milletin iradesinin sandığa yansımadığı dönemler olduğunu anlatarak, irade sandığa yansımayınca ülkede sıkıntılar olacağını savundu. Adnan Menderes dönemindeki komploların bugün AK Parti'ye uygulanmaya çalışıldığını iddia eden Samani, buna izin verilmeyeceğini ifade etti.

Samani, AK Parti ile geçen 12 yılda önemli projeler yapıldığını ve bunların Türkiye'ye ciddi gelir kaynağı oluşturduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"AK Parti dönemi öncesinde Türkiye piyade silahını bile dışarıdan alıyordu. Bizler ilerledikçe engel olmaya çalışan insanlar var. 30 Mart'ta partimizin 2023 hedeflerini durdurmak isteyenlere karşı gereken cevabı vereceğiz. 17 Aralık operasyonu ile Gezi Parkı olayları birbirini tamamlayıcı niteliktedir. Bu seçimler milletin eğilmeyeceğinin, yenilmeyeceğinin göstergesi olacaktır."

TÜMSİAD Antalya Şubesi Başkanı Hüseyin Demirezen de ülkenin hizmetkarı olarak AK Parti başkan adaylarını destekleyeceklerini açıkladı. Programa AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Aksu Belediye Başkan adayı Halil Şahin ve Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement