Yerel Seçimin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimin Ardından

AK Parti İl Başkanı Balta: "Artvin genelinde 5 yıllık bir kredi aldık.

03.04.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, "Artvin genelinde 5 yıllık bir kredi aldık. Önümüzde 5 yıl var. Bu süreçte geleceğe dönük yatırımlar yapıp kredimizi değerlendireceğiz" dedi.

Balta, AK Parti Arhavi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Kurdoğlu, İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Balta, burada yaptığı konuşmada, seçimdeki başarılarından dolayı partililere teşekkür ederek, "Bugün Artvin'de bir ilçe hariç bütün belediyeleri çok şükür aldık. Artvin genelinde 5 yıllık bir kredi aldık. Önümüzde 5 yıl var. Bu süreçte geleceğe dönük yatırımlar yapıp kredimizi değerlendireceğiz. Her ilçede böyle bir hikaye yok, bu kadar ince elenmiş sık dokunmuş çalışma yok, bu kadar ısrarlı ve gayretli çalışmanın eseri de yok ama Arhavi'de başından beri arkadaşlarımızın ciddi efor sarf ettikleri ortada" ifadelerini kullandı.

Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu ise yeniden aday gösterilmek kendisi için onurlu bir görev olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Görevine devam eden bir belediye başkanı olarak aday gösterilmenin verdiği olgunlukla sizlerle birlikte güzel bir çalışma başlattık. Kolay olmayan bir süreçten geçtik, belediyesi iktidarda olan ilçedeki çalışmayla, belediyesi muhalefette olan bir ilçedeki çalışma faklıydı. Özellikle  aday süreci açıklandıktan sonra yaptığımız etkili propagandalarla görsel ve yazılı basını etkili kullanarak, aylar öncesinden hazırladığımız dökümanları iyi kullanarak, tabii siyasetin esas teması olan insan ilişkilerini kuvvetlendirerek yaptığımız çalışmalar başarılı sonuçlar getirdi. Arhavi'ye Ak belediyeciliği kazandıran, emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyorum." - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement