Yerel Seçimin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimin Ardından

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, Selçuk ilçesini ziyaret etti.

06.04.2014 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti adayının seçimi kazandığı Selçuk ilçesini ziyaret etti.

İl Seçim Kurulu'nun AK Parti adayı Dahi Zeynel Bakıcı'nın seçimi kazandığını ilan etmesinin ardından İzmir milletvekilleri Ali Aşlık ve İlknur Denizli ile beraber ilçeye gelen Yıldırım, AK Parti ilçe binası önünde partililere seslendi.

İzmir'de seçim çalışmalarına 6 Ocak'ta Selçuk'tan başladıklarını, bu yürüyüşü Selçuk'ta tamamladıklarını söyleyen Yıldırım, "Selçuk, bizim için Ak Parti hizmet iktidarının başlangıcı ve zaferle noktalandığı yeri oldu" dedi.

30 Mart'ta seçimlerin tamamlandığını ancak hazımsızlıkların bitmediğini ifade eden Yıldırım, "Burayı babalarının tapulu malı gibi gören koltuk sevdalıları var. O koltuk ne kadar da sıcakmış, ne kadar da alışmışlar, itiraz üstüne itiraz. İzmir yetmedi, Aydın'ı da çağırdılar. İsterseniz Mersin'i de çağırın, isterseniz yurtdışından da destek getirin, Selçuk'un iradesini değiştiremezsiniz. Selçuk, öyle bir destek verdi ki 'onun verdiği oyu sandıkta sizlere yedirmeyiz' dedik ve hep beraber karşı durduk. Sizler millet iradesine sahip çıktınız, siz kendinize yakışanı yaptınız sağ olun, var olun" dedi.

Selçuk'un da Ödemiş, Torbalı, Menderes, Kemalpaşa, Kınık gibi Ak Belediyecilikle tanışacağını belirterek zaferde emeği geçen ilçe teşkilatına teşekkür ettiğini belirtti.

Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık da, "CHP'lilerin kendilerine bir haftadır kabir azabı yaşattığını" belirterek, "Bunların insan hakları anlayışı, demokrasi anlayışı bu. Ama Türkiye hukuk devletidir. Yanlış hesap Bağdat'tan döner dedik ve döndü" diye konuştu.

Seçimi kazanan AK Parti adayı Dahi Zeynel Bakıcı'nın mazbatasını pazartesi günü alacağı belirtildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement