Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Bozüyük Dodurga Belde Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı

14.11.2013 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, 2014 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Dodurga beldesinde Belediye Başkan adayının Abdurrahman Erdal olduğunu bildirdi.

Köftecioğlu, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, başkan adayı Abdurrahman Erdal'ın, yapılan görüşmeler neticesinde partililer ve belde teşkilatı tarafından kabul gördüğünü söyledi.

Seçimlerin akabinde, Bozüyük ve Dodurga Belde Başkanlığını alarak, partinin ve teşkilatın üzerine düşen görevi yerine getireceğine inandığını dile getiren Köftecioğlu, şöyle konuştu:

"2014 Mahalli İdareler seçimleri için süreç devam etmekte. Bugünden itibaren de il genel ve belediye meclis üyelikleri için partimize gönül vermiş ve destek vermek isteyen arkadaşlardan başvuruları 30 Kasıma kadar alacağız. Bozüyük Belediye Başkan adayımız Miraç Mete Yüksel ile çalışacak meclis üyelerimizi halkın teveccühüne sunacağız. 30 Marttaki seçimlerde de inşallah partimiz buradan Belediye Başkanını bir kez daha çıkartacaktır. Gelmeden geleceği okumak yanlıştır ama gelecekte çalışmalarımızla ve gayretlerimizle bu süreci de olumlu geçireceğimize inanıyorum. Kul cehdedecek, Allah nasip edecek diye düşünüyorum."

Erdal da kendisinin Bozüyük'te faaliyet gösteren bir fabrikada çalıştığını ve yapılan istişareler sonunda aday olarak gösterildiğini anımsatarak, "Biz de bu işe talip olduk. Allah'ın izniyle Dodurga'dan belediye başkanı olarak çıkacağıma inanıyorum. Çalışmalarımız da bu yönde olacak. Milletin dilediği yerde, istediği şekilde nasıl bir başkanlık gerekiyorsa halkımızla beraber bu işi yapacağımıza inanıyorum. Kadrolarımızı da buna göre hazırlayacağız" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement