Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Güncel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı İrfan Dinç: "Çankırı'yı modern bir şehir haline getirdik. Bundan sonra da yapacaklarımızı herkes görecek"

29.11.2013 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı İrfan Dinç, "Çankırı'yı modern bir şehir haline getirdik. Bundan sonra da yapacaklarımızı herkes görecek" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Ticaret Odasında düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıkladığı adaylar arasında yer alan Dinç, AA muhabirine, iki dönemdir Çankırı'da belediye başkanlığını en iyi şekilde yürüttüklerini anlattı.

"Ustalık" döneminde de büyük projelerle hizmetlerine yenilerini ekleyeceğini belirten Dinç, "Bu güne kadar Çankırı'ya AK Parti iktidarında yaptıklarımız ortada. Çankırı'yı modern bir şehir haline getirdik. Bundan sonra da yapacaklarımızı herkes görecek. Çankırı insanı her şeyin en iyisine layık. Bunun için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Dinç, bu göreve 3'üncü kez layık görülmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Başbakanımıza ve teşkilatımıza beni yeniden bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim" dedi. - Çankırı

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement