MHP, Samsun'un Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

MHP, Samsun'un Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

MHP, Samsun\'un Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından aday gösterilen Samsun büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları partililere tanıtıldı.

09.12.2013 17:37  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından aday gösterilen Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları partililere tanıtıldı.

MHP tarafından aday gösterilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın, İlkadım Belediye Başkanı ve adayı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkan adayı Necdet Çamaş, Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, Kavak Belediye Başkanı ve adayı Şerif Ün, Ladik Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Karahan, Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, Terme Belediye Başkan adayı Adem Güngör, Çarşamba Belediye Başkan adayı İlyas Aydın, Alaçam Belediye Başkan adayı İlyas Acar ve Vezirköprü Belediye Başkan adayı Hasan Doğru için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, siyasetin algı yönetimi olduğunu belirterek, "AKP bu milleti algılamayarak yönetiyor. Artık bu idarenin değişmesi gerek. Artık sizlerin de desteğiyle MHP önce Samsun'da sonra Türkiye'de yerel seçimlerde gücünü gösterecektir" dedi.

MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, geriye kalan 6 ilçe belediye başkan adayını daha sonra açıklayacaklarını söyledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP, Samsun'un Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement