Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Buluş: "Seçim çalışmalarımızı yaparken seviyeli ve kimsenin kişilik haklarına dokunmadan bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz"

11.12.2013 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Mustafa Buluş, "Seçim çalışmalarımızı yaparken seviyeli ve kimsenin kişilik haklarına dokunmadan bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz" dedi.

Buluş, bir restoranda kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, belediyecilik alanında yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerel seçim çalışmalarına 1 Ocakta başlayacaklarını belirten Buluş, bunun öncesinde Iğdır'da görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileriyle bir araya gelmek istediğini belirtti.

Belediye meclis üyelerini seçeceklerini, bu üyelerle seçime hazırlanacaklarını anlatan Buluş, şöyle devam etti:

"Biz AK Parti olarak ilimizde nelerin hangi yatırımların eksik olduğunu çok iyi biliyoruz. Oluşturacağımız belediye meclis üyelerimizle birlikte güzel bir seçim çalışması yapıp, seçimleri kazanıp ilimize önemli hizmetler yapmak istiyoruz. Iğdır belediyecilik anlamında çok geri kalmış ve hak ettiği yerde değil. Gerek altyapı gerekse diğer çalışmalarda yeteri çalışmalar yapılmamış biz bu hizmetlere talibiz ve ilimize hizmet etmek istiyoruz. Bu seçim çalışmalarımızı yaparken de seviyeli ve kimsenin kişilik haklarına dokunmadan bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz."

Sosyal projelere de önem verdiklerini, şehirler için sosyal faaliyetlerin önemli olduğuna dikkati çeken Buluş, şunları kaydetti:

"Öncelikli amacımız kentteki mahallelerimiz arasında kardeşlik duygusunu pekiştirmektir. Bu duyguyu da yapacağımız sosyal faaliyet projeleriyle gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bizim buradan vatandaşlarımızdan istediğimiz tercihlerini bizden yana yapmalarıdır. Bizi tercih ettikleri halde her türlü hizmeti yapacağımıza dair söz veriyoruz. Doğalgaz ile ilgili çalışmalar devam ediyor ve bu önemli çalışmayı ilimize kazandıracağız. En önemlisi ilimiz tarım alanında bölgenin en önemli illeri arasında yer alıyor. Ünlendi barajının ihalesi tamamlandığında en kısa sürede temeli atılacak. Bakanımızın bize sözü var ihalesi bitince temeli atacaklarını bize söyledi."

Turizm alanında da çalışma yapacaklarını belirten Buluş, "Çözüm süreci tamamlandığında ben inanıyorum ki Iğdır yatırımcıların yeni adresi olacak. Ağrı Dağı gibi önemli turiz değeri hemen yanı başımızda ama çok fazla bir getirisi olmadı. Ama hükumetimizin başlattığı çözüm süreciyle bu muhteşem dağın önemli derecede değer kazanacağına inanıyorum. İlimizdeki en büyük eksiklik olan havaalanı yapıldı ve insanlar artık Iğdır'a çok uzak olmadıklarını anladılar. Bizim amacımız Iğdır'ı gözde ve marka şehir haline getirmek. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz" diye konuştu. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement