Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, "Kastamonu’nun 'K' harfinden 'U' harfine kadar her işinde etkili olacağız" dedi.

15.12.2013 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, "Kastamonu'nun 'K' harfinden 'U' harfine kadar her işinde etkili olacağız" dedi.

Babaş, İzbeli Çiftliği'nde düzenlediği basın toplantısında, şu anda parti teşkilatıyla seçim stratejilerini ve sahada yapacakları çalışmaları belirlediklerini söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim takvimini açıkladıktan sonra aktif seçim çalışmalarını başlatacaklarını ifade eden Babaş, şöyle konuştu:

"Şu anda hazırlık aşamasındayız. Teşkilat yetkililerimizle sık sık toplantılar yapıyoruz. Kastamonu'nun 'K' harfinden 'U' harfine kadar her işinde etkili olacağız. Başbakanımız bana, Kastamonu'da seçimin kazanılması gerektiğini Kastamonu'ya özel bir ilgisinin olduğunu söyledi. 'Seçimden önce mutlaka oraya geleceğim, bu konuda Kastamonu'nun takipçisiyim. Sizlerin ve projelerinizin arkasındayım. Güzel projelerle halkın önüne çıkın, biz de destekleyelim. İktidarla Kastamonu Belediyesi'ni ve halkını birleştirelim' dedi. Bu seçim bir hizmet yarışıdır. İnşallah memleketimize hayırlı uğurlu olur."

Toplantıya, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ve partililer katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement