Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Burdur Belediye Başkanı Akkaya: " Önümüzdeki dönemin en büyük çalışmalarından biri içme suyu üzerine olacak, Devlet Su İşleri ile temas halindeyiz.

15.01.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, önümüzdeki dönemin en büyük çalışmalarının birinin içme suyu üzerine olacağını belirterek, "Devlet Su İşleri ile temas halindeyiz, inşallah Burdur'u kalıcı su kaynağına kavuşturmuş olacağız" dedi.

Akkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner ve teşkilat üyeleriyle halk pazarını gezerek vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi.

Akkaya, burada yaptığı konuşmada, şimdiye kadar yaptıkları çalışmaları broşür yardımıyla vatandaşlara anlattıklarını söyledi. Vatandaşları dinleyerek kentte eksik kalan konuları belirlediklerini anlatan Akkaya, "Görev süremizde öncelikle kentin alt yapısını tamamladık. Önümüzdeki dönemde daha çok göze hitap edecek projelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız" dedi.

"Burdur'u kalıcı su kaynağına kavuşturmuş olacağız"

Kentte arıtma tesisi, kanalizasyon, katı atık tesisi gibi yatırımların yanısıra kültür merkezi, dere ıslahı, kaldırım, sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Akkaya, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki dönemde mesire yerleri, geniş ölçekli parklar, piknik alanları çalışmalarımız olacak. Cumhuriyet Meydanı'nda genişletme çalışması yapacağız. Bu meydanın altı otopark olacak. Çatalpınar'da kent meydanı projemiz var. İnşallah bunları yakın bir zamanda broşür ve bilboardlarla halkımıza anlatacağız. Yine önümüzdeki dönemin en büyük çalışmalarından biri içme suyu üzerine olacak. Zaten master planı yaptırdık. Devlet Su İşleri ile şu an temas halindeyiz. Bakanımızın da bu konuda talimatları var. İnşallah Burdur'u kalıcı su kaynağına kavuşturmuş olacağız." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement