Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Dörtdivan Belediye Başkanı Akman: "Dörtdivan ve Dörtdivanlılar en iyisine layıktırlar"

25.01.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman, ilçenin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Akman, yaptığı açıklamada, göreve geldiği 2009'dan bu yana ilçeyi çağdaş yaşam standartlarına ulaştırmak için çalıştıklarını anlattı.

"Başkanlığım boyunca, halkımıza en iyi hizmetleri verebilmenin gayreti içerisinde olduk" diyen Akman, "Kimi yerde imkanlarımızı sonuna kadar zorladık. Kimi zamanlarda da ilgili kuruluşlardan takviye aldık. Merkezi yönetim kuruluşların görev alanları içerisinde olan hizmetlerin de yapılabilmesini sağladık" şeklinde konuştu.

Akman, kendilerine en büyük desteği Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin verdiğini kaydederek, "Kültür merkezini, kapalı pazar yerini, merkez parkını yapmasının yanı sıra Yukarı Düğer ile Yalacık köylerinin sıcak asfaltla tanışmasını sağladı. Dörtdivan ve Dörtdivanlılar en iyisine layıktı" diye konuştu.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerine yeniden aday olmayacağını ifade eden, Akman, hizmetlerini şu şekilde sıraladı:

"İlçe merkezinde bulunan Köroğlu Park çalışmasının 1. kısmı tamamlandı. Kadılar ve Çavuşlar mahallerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan derin kuyuya ek yeni derin kuyu açıldı. Düğer suyuna hat bakımı takviyesi yapılarak Bucak Kınık, Hacetler ve diğer mahallelerin sokak çeşmelerinin suları hizmete verildi. Ada Kınık, Çitler ve Kargı Bayramlar mahallelerinin içme suyu kuyuları yenilendi. Sanayi Sitesi, Çavuşlar Mahallesi, Deveciler Mahallesi, Demirciler Caddesi ile Çavuşlar İlköğretim Okulu bahçesi ve kız Kur'an kursu bahçesinde 9 bin 500 metrekare kilitli parke taşı döşendi. Sanayi bölgesinde kanalizasyon, içme ve yağmur suyu kanalları tamamlandı. Ada Kınık, Çitler ve Kargı Bayramlar mahallerinde 11 bin 620 metrekarelik kanalizasyon çalışması tamamlandı. Mahallelerimizdeki ana yollar 300 kamyon stabilize malzemeyle dolgu yapılarak düzeltildi.

İlçemizin mahalle ve köylerinden çocuklarını sünnet ettirmek için belediyemize başvuran ailelerin çocuklarını her yıl düzenli sünnet ettirdik. İlçe merkezindeki Yeniçağa, Gerede, Köroğlu, Ulusu ve Düğer caddelerinde 2 bin ton sıcak asfalt çalışması yapıldı. Gerede ve Altındağ caddelerindeki yaya kaldırımları bin 500 metrekare bordür ve kilitli parke taşı kullanılarak yenilendi." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement