Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Trabzon'u çok daha ileriye taşıyacağız"

29.01.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u çok daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca seçim çalışmaları kapsamında organize edilen, Atatürk Alanı'ndan başlayıp Kunduracılar Caddesi'ne kadar devam eden yürüyüşe katıldı.

Burada vatandaşlara hitap eden Gümrükçüoğlu, Trabzon'u çok daha ileriye taşıyacaklarını belirterek, "Seçimlere kalan 60 gün içinde milletimize AK belediyecilik hizmetlerini artırarak devam ettirmek azim ve kararlılığındayız. Omuz omuza, kol kola teşkilatımızla Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi olarak, Trabzon'umuzu Allah izin verirse çok daha ilerilere taşıyacağız" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, en büyük sevinçlerinin Türkiye üzerine oynanan oyunların, vatandaşın AK Parti'ye verdiği büyük destekle birlikte artık tutmayacağının görülmesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İnşallah Sayın Başbakanımız çıkmış olduğu bu yolda, Türkiye'yi 2023 hedefine doğru emin adımlarla götürecektir. Bu yolda ilerlerken en büyük ayağımız olan yerel hizmetleri hiçbir zaman es geçmedik ve yerel yönetimlerde iddialı olduğumuzu yine iddia ediyoruz. Allah'ın izniyle başta büyükşehir, hemen ardından Ortahisar olmak üzere bütün belediyeleri AK Parti'yle buluşturacağız."

AK Parti'nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Genç ise halkı dinleyeceklerini ve destek isteyeceklerini dile getirerek, "İnşallah 30 Mart'ta bu yeni belediyemizi de AK belediyecilikle buluşturacağız" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, MHP Trabzon İl Başkanlığını da ziyaret ederek, İstanbul'da MHP seçim bürosu açılışında yapılan silahlı saldırı dolayısıyla taziyelerini iletti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement