Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Burdur Belediye Başkan adayı Ercengiz: "Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yol üzerine yapacağımız ticari alanlarla Burdur ekonomisine ve görseline katkı sağlayacağız"

03.02.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapacakları ticari alanlarla Burdur ekonomisine ve görseline katkı sağlayacaklarını söyledi.

Burdur Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve partililerle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları ziyaret eden Ercengiz, halkı mutlu edecek, kente enerji verecek projeler hazırladıklarını ifade etti.

Mahallelerde yaşanan sorunları iyi bildiklerini, bu sorunun çözümü için belediye başkanlığına aday olduğunu belirten Ercengiz, şöyle konuştu:

"Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yol üzerine yapacağımız ticari alanlarla Burdur ekonomisine ve görseline katkı sağlayacağız. Bunun yanında Burdur'un ve Burdurlu'nun ürünlerinin tanıtımını da yapmış olacağız. Şehir ve mahalle arasındaki çevre yolunun hızlı taşıt trafiğinin akış noktası olması nedeniyle mutlaka yeni üst geçitler yapacağız."

Ercengiz özellikle engelli, yaşlı ve çocukları düşünerek çağdaş modern ve kullanım kolaylığı olan üst geçitler ile çok amaçlı sosyal tesisler yapmayı planladıklarını kaydetti. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement