Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Mustafa Buluş, "Iğdır hizmete muhtaç bir il biz bu hizmetleri sunmak için geliyoruz.

10.02.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Mustafa Buluş, "Iğdır hizmete muhtaç bir il biz bu hizmetleri sunmak için geliyoruz. Allah'ın izniyle geliyoruz ama koltuklarda zaman harcamak için değil, bu şehri yaşanılabilir bir şehre dönüştürmek için geliyoruz" dedi.

Buluş, yaptığı açıklamada, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürdüğünü belirterek, AK Parti olarak kazanmayı hedef belirlediklerini söyledi.

Gittikleri her evde ilgiyle karşılandıklarını ve bu karşılamanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Buluş, şunları kaydetti:

"Bu memlekete hizmet lazım, bu memleketin gençlerine iş lazım, bu memleketin kadınlarına ev lazım, iş lazım. Iğdır hizmete muhtaç ve hizmet bekliyor. Iğdır'a ve Iğdır'ın insanına hizmet için talibiz. Iğdır'da geçen her geçen 5 yıl büyük bir kayıptır. Bu şehir büyüyor ama köy şeklinde büyüyor. İşte biz bütün hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına getirmek adına yola çıktık. Halkımızı, özlemini duyduğu hizmetlere kavuşturacağız. Biz Allah'ın izniyle geliyoruz ama koltuklarda zaman harcamak için gelmiyoruz. Bu şehri yaşanılabilir bir şehre dönüştürmek için geliyoruz. projelerimizle geliyoruz. Iğdır'ı 5 yılda değiştirecek, dönüştürecek bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz. Yakın zamanda Allah nasip ederse biz halkımıza, insanımıza, Iğdır'ın her bir köşesinde yaşayan vatandaşımıza hizmetlerin en güzelini sunacağız." - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement