Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bergama Belediye Başkan adayı Şahin: "Söz verdiğimiz hizmetlerin ardında dimdik duruyor ve hepsini gerçekleştiriyoruz.

13.02.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin, "Söz verdiğimiz hizmetlerin ardında dimdik duruyor ve hepsini gerçekleştiriyoruz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız da yoktur" dedi.

Seçmen ziyaretleri çerçevesinde Kozak Hisarköy'de konuşan Şahin, öncelikli olarak yıllardır ürün vermeyen çam fıstığındaki hastalıkla mücadele çalışmalarını anlatarak, gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığının gerekse üniversitelerin bu konuda bilimsel çalışmaları sürdürdüğünü ve en kısa sürede sonuç alınmasını beklediklerini belirtti.

Şahin, "En büyük güç hükümettir, bu güce ulaşmanın tek çözümü ise ülkemizde Ulaştırma Bakanlığı görevi süresince 10 yıldır ülkemize başarılı hizmetler veren şimdi ise yerel seçimler nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan sayın Binali Yıldırım'ı seçmemizdir. Siyasette zik zak olmaz. Siyasette kaburgalı, dik duracaksınız. Biz de söz verdiğimiz hizmetlerin ardında dimdik duruyor ve hepsini gerçekleştiriyoruz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız da yoktur" dedi.

"3T'ye biz de limanı ekledik"

Bergama'ya gerekli hizmetleri 3T başlığında toplayan siyasilerin tarım, termal, turizm alanlarının hiçbirinde başarılı olamadığını savunan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu çalışmalara biz bir de Bergama'ya liman şehri olmayı ekledik. İnşallah hepsini gerçekleştirmede başarıyı biz göstereceğiz. Limanın gerçekleşmesiyle bölgede 5 bin kişiye istihdam sağlanacak, hızlı trenin gelmesiyle de hem dış turizm hem de kültür turizmin gelişmesinde büyük başarı sağlayacağız. Kozak bölgesine kadar günübirlik ilçemize gelebilecek insanlar, Kozak gibi çam deryasında gezerek hem güzel bir oksijen alacak hem de akşam evine giderken organik ürün alışverişi yaparak evlerine dönebilecekler.

Kimse kusura bakmasın ama Bergama'da bu zaman kadar hayata geçirilen hizmetlerde otogar, hastane, mezbaha, pazar yeri ne yapıldıysa seçime çeyrek kala bizim dışındaki sol belediye başkanları tarafından temeli atıldı ancak, yapımının tamamlanması yine bize nasip oldu. Aynı şey bugün Bergama Katlı Otoparkı için de geçerlidir. Seçime 50 gün kala göstermelik olarak temeli atılan katlı otoparkı tamamlamak da bize nasip olacaktır."

Şahin, ayrıca Hisarköy ve Ayvatlar'da köy tüzel kişiliklerine dokunulmayacağını, içme suyu fiyatlarının köylünün istediği fiyattan uygulanacağını ve yaşam standardının şehirde yaşayan insanla aynı olacağını söyledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement