Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı ve Kırklareli Milletvekili Kesimoğlu: "Biz geniş bir aileyiz, ailenin fertleri arasında zaman zaman görüş ayrılıkları olabilir''

14.02.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı ve Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Biz geniş bir aileyiz, ailenin fertleri arasında zaman zaman görüş ayrılıkları olabilir" dedi.

Kesimoğlu, Ankara'dan gelişi dolayısıyla partililerce Babaeski gişelerinde, davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Daha sonra Kırklareli'ne gelen Kesimoğlu, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ile esnafı ziyaret etti.

Kesimoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından CHP Kırklareli İl Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, böylesine önemli bir görevin kendisine verilmesinden dolayı çok heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.

Sorumluluklarının bilincinde olduğunu, hep birlikte modern bir kent oluşturacaklarını ifade eden Kesimoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz geniş bir aileyiz. Ailenin fertleri arasında zaman zaman görüş ayrılıkları olabilir. Bu demokrasinin gereği, geniş bir aile olmanın özelliğidir. Zaman zaman aramızda görüş ayrılıklarına düştük ama hiçbir zaman particiliğimizi, demokrasi anlayışımız sorgulamadık. 2.5 yıl parlamentoda karanlığa karşı mücadele ettik. Canımızı ortaya koyduk. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu bir koltuk yarışı değil, bayrak, hizmet yarışıdır. Hayatımın hiç bir alanında koltuk sevdalısı olmadım. Makam hırsı içerisinde olmadım. Aynı mütevazi yaklaşımla sizlere hizmet edeceğim."

Demokrasilerde en büyük hakemin halk olduğuna işaret eden Kesimoğlu, her zaman hesap verebilen, şeffaf bir demokrasi anlayışını benimseyeceklerini vurguladı.

İktidar partisinin kenti ele geçirmek istediğini ileri süren Kesimoğlu, "Buna asla fırsat vermeyeceğiz. İktidar partisi Kırklareli'nin o özel, o çağdaş, o Atatürkçü yapısından dolayı bu kenti ele geçirmek istiyor. Buna asla fırsat vermeyeceğiz. Milletvekilleri geliyorlar, bakanların biri geliyor, biri gidiyor. Parlamentodaki bütün milletvekillerini göndersinler, bakanlar kurulunu Kırklareli'ne getirsinler, isterlerse Başbakanı getirsinler ama biz görevimizin bilincindeyiz" şeklinde konuştu.

"'Bizim gücümüz, bu birlikteliğimizdir"

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ise CHP'nin büyük bir aile olduğunu vurguladı.

Tek hedeflerinin 30 Mart yerel seçimleri olduğuna işaret eden Dibek, "Bizim gücümüz bu birlikteliğimizdir. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu bu kenti çok seviyor. Seçimlerin ardından ilk ziyaretini Kırklareli'ne yapacağını söyledi. Küçük ailede dahi böyle ufak tefek kızgınlıklar olabilir. Ama küskünlükler o anda ortadan kalkar"diye konuştu.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan da, belediye başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu gönülden desteklediğini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement