Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Cırgalan Mahallesi'nde Organik Bahçe Projesi'ni anlattı.

18.02.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Cırgalan Mahallesi'nde Organik Bahçe Projesi'ni anlattı.

Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile Cırgalan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özden, burada yaptığı konuşmada,  AK Parti'ye her zaman büyük destek veren Cırgalanlılar'dan 30 Mart seçimlerinde de Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik için destek istedi.

Mustafa Çelik ise mimar, mühendis, akademisyen, toplum bilimci gibi konusunda uzman kişilerde oluşan proje heyeti kurarak gelecek dönem  için yeni projeler hazırladıklarını belirten Çelik, "Proje hazırlıkları sırada toplumun her kesiminden görüş aldık. Organik Bahçe projesi, Cırgalan başta olmak üzere, Yazır, Elagöz, Hasanarpa, Akin, Buğdaylı, Güneşli, Salur, Kuşçu, Boyacı ve Gömeç gibi tarımla iç içe olan mahallelerimize önemli bir ek gelir kapısı olacak" ifadelerini kullandı.

Çelik, Kocasinan'da organik pazar kurulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz organik pazarı geliştirerek bölge halkına önemli miktarda ek gelir sağlayacak bir proje haline getirdik. Bin ve 2 bin metrekare bölümlere ayıracağımız organik bahçede çiftçilerimize alanlar vereceğiz. Çiftçilerimiz de organik bahçede yetiştirdiği organik ürünleri, hemen yanı başındaki tezgahlarda satışa sunabilecek. Böylece önemli bir ek gelir elde edecek. Organik Bahçe Projemiz Kayseri'ye hem renk katacak hem de sağlıklı bir hayata katkı sağlayacak." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement