Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Mucur Belediye Başkanı ve MHP adayı Şahin, CHP ve AK Parti seçim bürolarını ziyaret etti.

22.02.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mucur Belediye Başkanı ve MHP adayı Ali Şahin, CHP ve AK Parti seçim bürolarını ziyaret etti.

Şahin, CHP Mucur Belediye Başkan adayı Emrullah Dağlı'ya ziyaretinde, birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim dönemi geçirmeyi arzu ettiğini söyledi.

Halkın kararını sandıkta vereceğini belirten Şahin, "Demokrasinin gereği olan sandık sonucunu hiç kimse değiştiremez" dedi.

Dağlı da ziyaretinden dolayı Şahin'e teşekkür ederek, ilçede kavga ve gürültü ortamı yaşanmadan seçim dönemi geçirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Şahin, daha sonra AK Parti Mucur Belediye Başkan adayı Ömür Toker'i seçim bürosunda ziyaret etti. Seçim sürecinde zaman zaman bazı tatsızlıkların yaşandığını belirten Şahin, bütün adayların sağduyulu bir şekilde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Görev süresinde Mucur 'un gelişmesi için çalıştığını dile getiren Şahin, sandıktan bir başka adayın çıkması halinde bu saygı ile karşılaşacağını vurguladı.

Toker de ziyaret dolayısıyla Şahin'de teşekkür ederek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve başörtüsü sorunun çözümü konusunda MHP'nin hükümete yardımcı olduğunu söyledi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement