Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Taşova Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

22.02.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Taşova Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

Törende konuşan eski Amasya Milletvekili Akif Gülle, Türkiye'nin 2013 yılında Avrupa ülkelerinden sekiz kat daha fazla büyüdüğünü belirterek, "30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin arifesine geldik. Aday tespitlerimiz çok kolay olmadı. Genel Başkanımız ve Başbakanımız buna olağanüstü dikkat etti. Aday adayı olan tüm kardeşlerimize sevgimiz, saygımız var. Önceki Belediye Başkanımız da bir eğitimci idi, şimdiki başkan adayımız da bir eğitimci" dedi.

Taşova'daki diğer adaylara da başarı dileyen Gülle, "Her partinin adayı bizim kardeşimiz, dostumuz, yakınımız, uzağımız değil. Tüm parti mensuplarımız gece gündüz çalışacaksınız. Sadece gerçeği, sadece doğruyu söyleyeceksiniz. Kimsenin gözünü boyamayacaksınız, kimseyi aldatmayacaksınız" diye konuştu.

Gülle, şunları kaydetti:

"Bu ülkede on iki yıldır AK Parti var. 2013 yılı bitti, bizim hemen yanımızda Avrupa Birliği var. Onlar çok büyük ve önemli devletler. Avrupa Birliği ülkelerinin 2013 yılında büyüme oranları 0,5 yani yarım yüzde bir bile büyüyememişler. Türkiye Cumhuriyeti'nin 2013 yılında büyümesi ise yüzde dört. Ey kulağı sağır olanlar, bazen duymamak isteyenler, bir yılda Türkiye Avrupa Birliği ülkelerinden sekiz kat daha fazla büyüyor. Eskiden Almanya'dan bir yakınımız gelince bize oraları anlatırdı, şimdi ise hepsinin dilinde Türkiye var."

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Programa İl Başkanı Osman Faik Salman, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ,Amasya İl Genel Meclis Başktanı Mustafa Çıttır, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatci, Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir, İlçe Başkan Tekin Sobacı ve çok sayıda partili katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • toprak: allah razı olsun taşovalı ak parti teşkilatından akif gülleyi getirmişlerr acaba soruyorum millet vekilliginden taşova da birinci parti çıktı taşovalı oyunu verdi bende verdim am desinki taşovada ben şu taşı aldım ve şuraya koydum bide kürsüye çıkınca alkışlanmaz mı kimse demediki sayın akif bey hangi yüzünüzlen geldiniz ama bizi yine kandırıyolar yine kandıracaklar bizim adma gibi adamlara ihtiyacımız var... 1 0 Yanıtla

Advertisement